Opera Mini 6.0 Update Mod Maxis BBNet Java

Posted by Gokartz on 07:02 AM, 19-May-13

ASSALAMUALAIKUM PMWB HAI diharapkan anda dalam keadaan sihat sejahtera ye..em post kali ni sy nk share kepada anda opera 6.0 untuk pengguna sim MAXIS PARAKEPAL AMMA BERAGELAIR PODAH CIT post opera maxis sebelum ni belum sampai 5 hari dah kene block..menyirap jgk darah di buat nya.. Ok untuk pengguna maxis yg masih tidak putus asa ingin menggunakan internet free seperti saya ini boleh... [Read More]

Opera Mini 7.1 Maxis Live Java

Posted by Gokartz on 02:58 PM, 06-May-13

ASSALAMUALAIKUM SEMUA HAI..malam ni pula sy ingin share alatan browser mod yg telah di injek server nya pada pengguna sim MERAH Di sini saya kurang pasti browser ini tembus di sim dead ato tidak..kalo anda ingin cuba bole lah install masa simkad anda hidup laluan ye..bile dah tamat laluan bole lah anda try surf semula..Ok sesiapa yang berminat bole jelingkan mata ke... [Read More]

Opera Mod Digi Java

Posted by Gokartz on 04:05 PM, 27-Apr-13

ASSSALAMUALAIKUM SEMUA HAI macam mana dengan anda semua..di harap anda semua dalam keadaan sihat walafiat ye..Kepada yang kurang sihat sila berjumpa dgn uncle doktor yg berdekatan..hehe.. OK pada kesempatan di malam yg angin nya tidak menentu kali ini sy ingin berbagi kepada andaOPERA MOD YANG TELAH DI KHAS KAN UNTUK SIMKAD DIGI Caranya anda harus buang semua tetapan yang ada di mobile kalian... [Read More]

Opera Mod Celcom Dead Java(Boleh Mendownload)

Posted by Gokartz on 09:34 AM, 26-Apr-13

ASSALAMUALAIKUM SEMUA Ok hari ni sy ingin share kepada anda opmin celcom sim tamat laluan boleh mendownload..tapi bg sy kira ok la walaupun sim sudah tamat laluan tetapi boleh on9 free lg..bukan senang tu nak dapat..OK opmin ini wlupun boleh mendownload namun kekuatan sekali downloadnya hanya 14.9MB saje..anda nak tahu kenapa? Maafkan saya..sebenarnye sy sndiri pun tidak tahu kenapa..walaupunPARA HACKERmemodif opera sehandal... [Read More]